Image

Image
8 GÜN ÖNCE MEDİNE

UMRE TUR PROGRAMI

8 GÜN / 7 GECE (4 GECE MEKKE / 3 GECE MEDİNE)

MEDİNE :

1. Gün :   Tarafınıza bildirilen saatte İstanbul Yeni Havalimanında buluşma ve …………… Havayollarına ait ……………  sefer  sayılı uçak ile Medine’ye doğru uçuş ve yaklaşık üç saatlik bir yolculuğun ardından Medine’ye varış. Medine havalimanında yerel rehberlerimiz tarafından karşılanma ve konaklanacak otele transfer. Otele yerleşme ve kısa bir istirahatten sonra Akşam Namazı için Mescidi Nebeviye gidiş. Haremle ilgili bilgi verilmesi ve Peygamberimizin (S.A.V.)’in ziyaret edilmesi, otelde akşam yemeği ve geceleme.

2. Gün : Otelde kahvaltının ardından otelin lobisinde buluşma saat 07.30’da otobüsümüzle hareket ederek sırasıyla Uhud Savaşının yapıldığı yer, Uhud Şehitliği,  İki Kıbleli Mescit , Hendek Savaşlarının yapıldığı yer (Yedi Mescitler), Mescidi Kuba Ziyaretlerinin ardından otele dönüş ve serbest zaman. Otelde akşam yemeği ve geceleme.

3. Gün : Sobah namazından hemen sonra cennet-ul baki kabristanlığı ve buradaki sahabe kabirlerini ziyaret. Sonrasında otelde kahvaltı ve haremde namazlarının kılnması ve akabinde otelde akşam yemeği ve geceleme.

 

MEKKE : 

4. Gün : Sabah kahvaltısının Medine’ de otelde alınması ve otelden ayrılış. Medine’nin çıkışında,  Zulhuleyfe Mikat mahalline giderek ( Peygamberiz S.A.V. sünnetine uygun olarak ) ihramlanılması , ihram namazının kılınması ve umreye niyet ettikten sonra Mekke-i Mükerreme’ye yolculuk. Yaklaşık beş saat sonra Mekke-i Mükerreme’ye varış. Mekke’ de yerel rehberlerimiz tarafından karşılanma. Otelde akşam yemeği ve Otele yerleşme sonrasında ilan edilecek olan uygun bir saatte din görevlimiz ile Umre yapmak üzere haremi şerife gidiş. Umremizin yapılması ve otele dönüş. Otelde geceleme.  

5. Gün : Otelde kahvaltı ve serbest zaman. Otelde akşam yemeği ve geceleme.

6. Gün : Kahvaltıdan sonra otelin lobisinde saat 07.30’da buluşma ve Mekke ziyaret yerleri için otelden hareket. Sırasıyla Sevr Dağı,  Arafat, (Cebel el –Rahme), Müzdelife, Mina, Akabe Biatlerinin yapıldığı yerler, Hira Dağı, ( Cennet-ül Mualla ) Cin Mescidi bölgelerinin görülmesi sonrasında otele dönüş ve serbest zaman.

7. Gün : Otelde kahvaltı, namazların haremde edası ve serbest zaman. Otelde akşam yemeği ve geceleme.

8. Gün : Otelde Kahvaltıdan sonra Türkiye’ye dönüş için rehberimizin bildireceği saatte otelin lobisinden Cidde havalimanına hareket. Bagaj ve pasaport işlemlerinden sonra …………… ait …………… Sefer sayılı uçakla saat ……………’de İstanbul’a uçuş. Saat ……………’de İstanbul’a varış.. Hoş geldiniz.

Not: Gerekli görülmesi durumunda program detaylarında değişiklik yapılabilir.

 

Allah’u Teala  Umre ve Ziyaretlerimizi kabul etsin ...

25 yıldır kutsal topraklardaki rehberiniz olmaya devam ediyoruz.

Formu doldurarak sizlere daha iyi yardımcı olmamızı sağlayabilirsiniz. Müşteri temsilcimiz en kısa süre içinde sizleri bilgilendirecektir. Firmamızı seçtiğiniz için çok teşekkür ederiz.

Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.

Akdeniz Cad. No:6
Kat:1 
Fatih - İSTANBUL

E-Mail
info@silatur.com.tr

Telefon
  • +90 212 631 57 58

Image
Kutsal topraklardaki rehberiniz

Image